Welkom op onze campus in Tielt, gelegen aan de Wittestraat 50 op het domein van middelbare freinetschool Park Uniek. Wat ooit begon als een kleuterschool, ontwikkelde zich in 2010 tot een volwaardig onderwijsinternaat.

Campus De Kaai in Tielt werd onderdeel van Internaat 24. In september 2023 maakte Campus Tielt samen met Internaat 24 de transitie naar een multifunctioneel centrum, MFC Odisam. We richten ons op kwaliteitsvolle opvang, begeleiding en verblijf. We streven naar een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen en jongeren kunnen ontwikkelen en groeien. 

Op onze campus bieden we een werking aan van maandag tot vrijdag. Kinderen of jongeren die ook tijdens vakantieperiodes ondersteuning nodig hebben, bieden we een vakantieopvang aan op onze campus in Eine (beperkte capaciteit). 

Op onze campus in Tielt zijn er twee zorggroepen: De Kangoeroes en De Wolven. Bij De Kangoeroes leggen we de nadruk op het aanleren van Activiteiten van het Dagelijks Leven (ADL) aan jongeren. Bij De Wolven wordt er voornamelijk ingezet op het ontwikkelen van sociale vaardigheden bij de jongeren.

In totaal is er ruimte voor 18 trajecten voor jongeren uit het basisonderwijs met een verstandelijke beperking, autisme of een gedrags- en emotionele stoornis. De zorggroepen zijn ingedeeld op basis van de zorgnoden en de sociaal-emotionele ontwikkeling van de jongeren.